‘Una forma de ballar, una forma de viure’. Exposició fotogràfica de Josep Aznar – 23 de maig

El restaurant Kasbah presenta l’exposició Una forma de ballar, una forma de viure, del reconegut fotògraf Josep Aznar.
L’artista realitza fotografies d’espectacles de dansa nacional i internacional i disposa d’un complet arxiu d’aquesta disciplina artística. Actualment treballa en els àmbits de la fotografia d’escena, editorial i empresa.
La mostra fotogràfica és una manera de reconèixer la trajectòria de la ballarina, professora i fundadora de Psico-Art, que ha ofert tota la seva capacitat professional per difondre aquesta disciplina però sobretot per ensenyar a alliberar el cos i per tant a la ment.
Us esperem a les 19:30 al carrer Vila i Vilà, 82 ( a un costat de les nostres instal·lacions).
JOSEP AZNAR
Ha participat en una desena de llibres entre els quals descata “25 Anys de Dansa al Centre Cultural Caixa Terrassa” (2009) i “Dansa/Noves tendències de la coreografia catalana” (1994).
Les seves fotografies han protagonitzat 29 exposicions, 14 individuals i 15 col·lectives en diversos llocs de Catalunya i altres països europeus. També ha col·laborat en revistes especialitzades de dansa, escena i als programes d’innombrables companyies de dansa i teatre.
L’any 2009 va rebre el Premi DANSACAT de la Associació de Professionals de la Dansa de
Catalunya, per la seva trajectòria professional. Des de fa molts anys col·labora amb el Festival Castell de Peralada, amb el Grec. Festival de Barcelona i amb la Temporada de Dansa de el “Centri Cultural Terrassa”.
JANNICK NIORT
D’origen francès, la doctora en dansa i art va escollir Barcelona per viure. Va ser ballarina professional entre 1970 i 1990. En 1989 va fundar Psico Art, un espai on ha treballat amb gent amb algun tipus de diversitat funcional. Fa alguns anys va acabar el seu doctorat en dansa.
El 2009 va rebre, coincidentment, amb Josep Aznar, va rebre el premi DANSACAT, de la Associació de Professionals de la Dansa.
En 2010, Jannick Niort va ser triada per la Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (Apdc) per fer el manifest del Dia Internacional de la Dansa.
CHARO I ABELARDO
Propietaris del restaurant Kasbah, amb més de 30 anys de funcionament, van coincidir amb Jannick quan les seves filles eren petites. La mestra va ser un far de llum quan vivien moments de desesperació ja què la seva filla major no podia veure bé. Els exercicis constants i l’ajuda per descomptat d’especialistes en oftalmologia, li va permetre a la petita un desenvolupament motriu, però sobretot visual importantíssim.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.