Presentació del llibre No crec en Déu, només crec en Billy Wilder – 14 d’abril

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del llibre No crec en Déu, només crec en Billy Wilder, de l’escriptor Roger Tartera Salvatierra.

L’acte serà dijous que ve 14 d’abril i ens acompanyarà l’autor. Us esperem a les 19:00 hores.

Portada no crec en Déu

 

Sinopsi:

Any 1995. Encara no hi ha Internet, ni telèfons mòbils i es pot fumar a tot arreu. L’Héctor Fortuny és un jove que viu, de mala gana, amb la seva esperpèntica família al luxós i avorrit barri del Masram, a Badalona, i que, enfrontat a la grotesca figura del seu pare, anomenat el Führer, intenta aconseguir els diners necessaris per matricular-se a una escola de cinema de Barcelona. Submergit en una rutina de cervesa, fortes ressaques, concerts de música indie i repetits desenganys sentimentals, va d’una entrevista de feina frustrant a una altra. Les pel•lícules de Billy Wilder, els roscos que li cuina l’àvia Mercè, algunes bones companyies i el desig de lliurar-se dels seus impresentables amigots el faran tirar endavant. O enrere. Això dependrà només d’ell. Encara que ell no ho sap. I és que ningú és perfecte, oi? ”

¿Quién es Roger Tartera?

Roger TarteraLlicenciat en Història Contemporània. Ha publicat “Quan es fa clar”, obra guanyadora del Premi Ciutat de Badalona de Narrativa 2002; “La ciutat seca”, Premi de Narrativa Salvador Espriu 2003; “Collage”, Premi de Narrativa Ribera d’Ebre 2006; “El rus, la mort del pronom feble”; “La noia dels estels”, Premi Ciutat d’Eivissa 2009 i “Que es cremin els cossos”. Va guanyar la Mostra Literària del Maresme en 1996. Va ser escollit autor jove del Sant Jordi en 2003 pel diari La Vanguardia i nou talent FNAC en 2004. Ha fet de crític literari, ha escrit articles d’opinió, ha publicat contes en revistes de tot tipus, ha fet una pila de treballs i, el més important, ha sobreviscut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.