‘Lialitats’, exposició fotogràfica de Cristina Morera – PRÒRROGA: fins al 30 d’abril

 

LialitaLialitatsts és una exposició de fotografia que intenta captar la bellesa que ens envolta. Són fotografies fetes amb naturalitat i optimisme, de tot tipus d’objectes, en format gran, petit, enfocat, desenfocat, del que ens envolta i que de vegades no veiem. L’exposició està dedicada a la seva segona filla anomenada Lia.

Abans va realitzar una altra mostra de fotos dedicada a la primera néta, Greta. Motra que finalment es va convertir en el llibre titulat Gretalitats.Portada Gretalitats

L’exposició es podrà visitar fins al 15 d’abril. Els dies 8, 9, 10 i 11 de març a la tarda seran atesos per la fotògrafa.

 

 

 

 


Us convidem a la inauguració de l’exposició fotogràfica Lialitats i la presentació del llibre Gretalitats de l’artista Cristina Morera.

L’acte va tenir lloc el dia 8 de març, a les 19:00 hores, amb la presència de l’autora.
Compartim amb vosaltres algunes fotografies de la inauguració.

Qui és Cristina Morera?

Cristina Morera Bel, originària de Palà de Torroella i que viu a Cardona, és una artista polifacètica amb més de 10 anys de trajectòria i que ha realitzat diverses exposicions en territori català. Entre aquestes destaquen ‘Silencis’ i ‘Gretalitats’ a títol individual. També ha participat en exposicions col·lectives com a membre de Foto Art Manresa.

Des de fa més de 20 anys desenvolupa diverses activitats en el camp de les arts en tota la comarca del Bages. Creadora de textos i guions teatrals, ha impartit cursos de teatre i poesia, tallers i classes magistrals de dramatúrgia en diferents escoles. Per més de 20 anys, ha estat directora del grup amateur Pi Tort de Palà, on ha dirigit fins a un total de 24 obres (La Mirandolina, El Inspector, Toc Toc…). També ha realitzat diverses interpretacions teatrals, com a Marta en Terra Baixa, o de Glòria en L’Hostal de la Glòria. En 2010 i 2011 va dirigir La Innocentada de Manresa. Durant molts anys, ha estat monitora de teatre en escoles del Bages i Solsonès.

Amant de totes les arts, la fotografia és, no obstant això, una mostra del seu vessant més artístic.

 

2016.08.03LIALITATS GRETALITAT

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.