La Biblio celebra Sant Jordi al Raval -23 d’abril

banner sant jordi índice

Un altre any més ens vam sumar a la celebració del Sant Jordi en el Raval. Estarem tot el dia en la carpa número 22 per celebrar amb tots vosaltres aquest festa tan especial.

Els protagonistes de Sant Jordi al Raval no són els escriptors ‘supervendes’ ni les darreres novetats literàries, sinó les entitats educatives, socials i culturals, els comerciants i el veïnat del barri, que surten al carrer per compartir i viure una tradició especial, en una mostra que reflecteix la diversitat i la riquesa cultural del Raval.

Des de les 10 fins les 21h, qui passegi per la Rambla del Raval, a més de les tradicionals roses i els llibres, tindrà la possibilitat de conèixer el treball que duen a terme un centenar d’entitats del barri i gaudir de les activitats programades, entre les quals hi actuacions, tallers, conta contes, lectures, presentacions de llibres i actuacions musicals.

 

programa Sant Jordi 2016

Des de fa 13 anys la Fundació Tot Raval dinamitza la celebració de la diada de Sant Jordi al barri, una mostra d’entitats fruit d’un procés participatiu on s’impliquen veïns, entitats, centres educatius, comerciants, empreses i equipaments. El treball de la Fundació consisteix en impulsar i coordinar tot el procés, generant vincles i facilitant la implicació del teixit social en la transformació d’un barri estratègic, per la seva pluralitat i diversitat.

Més informació: http://www.totraval.org/noticia/185/arriba-la-13a-edicio-de-sant-jordi-al-raval-

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.