Fotos y artículos sobre la presentación de Viejo luchador en Xalapa

El dia 16 de gener vam presentar el documental ‘Viejo luchador’ sobre la vida del periodista Jorge Saldaña en la Galeria d’Art Contemporani de Xalapa.

Aquest documental, produït per La BiblioMusiCineteca i dirigit per Sac-Nicté García i Sonia García, és el nostre particular homenatge a un home que dedico la seva vida al periodisme i que fins a l’últim moment va estar al peu del canó exercint la seva major passió.

No podem més que agrair la bona acollida que va tenir el documental, la sala es va omplir completament i després de la presentació vam tenir l’oportunitat de realitzar un breu col·loqui amb Lygie de Schuyter, directora de l’Aliança Francesa i l’historiador Rubén Pabello.

Agraïm la presència de la periodista Claudia Constantino com a moderadora i de Natalia Petroni qui va fer la presentació de l’acte. I sobreto tot a les persones que ens van regalar el seu temps. Mil gràcies per acompanyar-nos.

Aquí us deixem algunes fotos de la presentació i enllaços a articles publicats en la premsa.

 

 

AL CALOR POLÍTICO – Presentan en la GAC documental sobre la trascendencia del periodista Jorge Saldaña

SOCIETAT 3.0 – Sonia y Sac-Nicté García presentan este sábado documental sobre Saldaña

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.