El Club del Karaoke

El Club del Karaoke

Qui canta els seus mals espanta. Amb l’agitador cultural Josep Maria Viaplana.

Prop de cent cançons de tots els gèneres (boleros, tangos, balades, copla, folklore, corridos i rancheras, rock, pop, salsa, òpera i cançó lítica, èxits de l’estiu… cançons de Serrat, Sabina, Aute, Frank Sinatra, Abba, Maná, José Alfredo JiIménez, Dyango, José Luis Perales, Jarabe de Palo, Roberto Carlos, Miguel Ríos, Alejandro Sanz, Victor Manuel…) i a més l’ocasió de poder acompanyar-se a la guitarra o al piano, pels que en sàpiguen i amb més de 500 lletres i partitures per cantar a capel·la.

Propera sessió: dimarts dia 1, a les 19.00 hores.

 

Josep Maria ViaplanaQui és Josep Maria Viaplana?

Em dic Josep Maria Viaplana i Marín. Vaig néixer el 61. Actor, titellaire, autor, director, i gairebé tots els papers de l’auca en teatre, a més de programador. Cantant aficionat: en pocs anys, i mitjançant unes classes de cant, de ser la meva més gran frustració ha passat a ser una gran afició, forjada en karaokes i escenaris varis, inspirada en els meus admirats Serrat, Llach, Miguel Ríos i molts altres d’aquella generació. Per sort o per desgràcia, tinc moltes més aficions, variades, i de vegades contradictòries, com la tecnologia, el disseny, la història, la política i cent coses més…
Creador i Anima de la pàgina web informativa: www.jovespectacle.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
El Club del Karaoke

 

Cerca de cien canciones de todos los géneros (boleros, tangos, baladas, copla, folklore, corridos y rancheras, rock, pop, salsa, ópera y cançó lírica, éxits del verano… canciones de Serrat, Sabina, Aute, Frank Sinatra, Abba, Maná, José Alfredo JiIménez, Dyango, José Luis Perales, Jarabe de Palo, Roberto Carlos, Miguel Ríos, Alejandro Sanz, Victor Manuel…) y además la ocasión de poder acompañarse con la guitarra o con piano, para quienes sepáis y con más de 500 lletras y partituras para cantar a capela.

Próxima sesión: dimarts dia 1, a les 19.00 hores.

 

Josep Maria Viaplana

¿Quién es Josep Maria Viaplana?

Me llamo Josep Maria Viaplana y Marín. Nací el 61. Actor, titiritero, autor, director, y casi todos los papeles del auca en teatro, además de programador. Cantante aficionado: en pocos años, y mediante unas clases de canto, de ser la mía más grande frustración ha pasado a ser una gran afición, forjada en karaokes y escenarios varios, inspirada en mis admirados Serrat, Llach, Miguel Ríos y otros muchos de aquella generación. Por suerte o por desgracia, tengo muchas más aficiones, variadas, y a veces contradictorias, como la tecnología, el diseño, la historia, la política y cien cosas más…

Creador y ánima de la página web informativa: www.jovespectacle.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.