Exposició Serrat 70+2

Serrat 70+2, és un petit homenatge a Joan Manuel Serrat, el noi del Poble Sec, el Nano, un dels catalans vius més universals i un dels cantautors més versionat.

Tindrem exposats articles, fotografies, entrevistes, caràtules dels discos, CD i llibres sobre Serrat i la seva obra. També hi haurà referents a les lletres de les seves cançons: al seu carrer Poeta Cabanyes, al Barça, Kubala i la davantera de les cinc copes, al cinema i els fantasmes del Roxy, a Miguel Hernández, Benedetti, Machado i Salvat Papasseit, òbviament… els seus viatges… el seu contacte especialment intens amb Llatinoamèrica… l’exili a Mèxic… la seva projecció política… les seves gires amb Ana Belén, Victor Manuel i Miguel Ríos i amb Sabina… Els setze jutges i la nova Cançó… els molts artistes que ho han versionado…

A més, disposarem de tres pantalles on es podran veure més de 50 arxius d’actuacions, entrevistes, videoclips, documentals i viatges. Duos insòlits amb Raphael, Manolo Escobar, Lola Flores, Dúo Dinámico, Camarón de la Isla i Paco de Lucía, Maria Bethania, entre uns altres.

Finalment, en un improvisat plató es podrà deixar gravat el que cadascun pensa de l’obra i la persona de Joan Manuel Serrat.

Tenim les portes obertes tots els dilluns de 18.00 a 22.00 hores i també els dies que hi hagi activitats puntuals a la Biblio. Per a visites concertades, trucar al telèfon 93 443 12 05.

 

Serrat

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.