Dilluns de cinefòrum: Serrat al cinema

Serrat al cinema amb una sessió simultània.

L’exposició Serrat 70 + 2 està a punt de tancar i com a part de les activitats de cloenda, aquest dilluns tenim programat les següents pel·lícules:

– Palabras de amor (1968), dirigida per Antoni Ribas (basada en la novel·la Tren de madrugada de Jaume Picas, guió d’Antoni Ribas i Terenci Moix, protagonitzada junt amb Serena Vergano, Emilio Gutierrez Caba i amb l’aparició de Teté Montoliupalabras de amor

– Mi profesora particular (1973), dirigida per Jaime Camino (guió de Jaime Camino, Jaime Gil de Biedma i Juan Marsé, protagonitzada per un Joan Manuel Serrat, canalla i play-boy, amb Analía Gadé i un inquietant José Luis Lopez Vazquez.

Captura de pantalla 2015-10-17 a las 18.54.10

Us hi esperem a les 19 hores.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.