Continua l’exposició fins a finals de mesContinúa la exposición hasta finales de mes

Continua fins a finals de mes l’exposició de l’artista mexicà Fabrizio Prada.

Aquesta col·lecció és el fruit del treball que l’autor ha fet al llarg de sis anys en països com Rumania, Bulgaria, Repùblica Txeca i Mèxic, fotografiant a setze dones les quals comparteixen els seus somnis. La conceptualització de cada imatge sorgeix de la ment de cada actriu, elles creen el concepte i els seus propis personatges, aleshores es converteixen en co autores de la col·lecció.

Us compartim algunes de les fotos de l’exposició.

Us hi esperem.Continúa hasta finales de mes la exposición del artista mexicano Fabrizio Prada.

Esta colección es el fruto del trabajo que el autor ha hecho a lo largo de seis años en países com Rumania, Bulgaria, República Checa y México, fotografiando a  dieciséis mujeres que comparten sus sueños. La conceptualización de cada imagen surge de la mente de cada actriz, ellas crean el concepto y sus propios personajes, de manera tal que se convierten en co-autoras de la colección.

Os compartimos algunas de las fotos de la exposición.


Os esperamos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.