biiliomex

.

.1b biblio MéxicoLa BiblioMusiCineteca ha anat conformant un apartat especialment interessant sobre Mèxic, amb molt material aconseguit directament des d’aquest país. Gràcies a aquestes aportacions, s’ha creat un espai amb identitat pròpia a través del qual es pot conèixer a fons aquesta fascinant terra i els seus habitants.

La col·lecció compta amb més de 300 llibres entre novel·les, assajos, poemaris, llibres d’història, geografia, viatges i turisme, arqueologia, lingüística, arts escèniques, cinema, tradicions populars, sociologia, humor i altres àmbits.

També es poden veure al voltant de 200 pel·lícules representatives del millor i del més popular cinema mexicà, així com documentals sobre la cultural popular i la geografia paisatgística i humana d’aquest ric i variat territori. En el terreny musical disposem de més de 2000 temes musicals, des de l’època prehispànica a l’òpera contemporània, passant per la música tradicional, popular, moderna i melòdica.

.

1a biblio México

biiliomex

.

1b biblio México

La BiblioMusiCineteca ha ido conformando un apartado especialmente interesante sobre México, con mucho material conseguido directamente desde este país. Gracias a estas aportaciones, se ha creado un espacio con identidad propia a través del cual se puede conocer a fondo esta fascinante tierra y sus habitantes.

La colección cuenta con más de 300 libros entre novelas, ensayos, poemarios, libros de historia, geografía, viajes y turismo, arqueología, lingüística, artes escénicas, cine, tradiciones populares, sociología, humor y otros ámbitos.

También se pueden ver alrededor de 200 películas representativas del mejor y del más popular cine mexicano, así como documentales sobre la cultural popular y la geografía paisajística y humana de este rico y variado territorio. En el terreno musical disponemos de más de 2000 temas musicales, desde la época prehispánica a la ópera contemporánea, pasando por la música tradicional, popular, moderna y melódica.

.

1a biblio México

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.