
El passat 10 de juliol, la sala de Mexcat a Barcelona es va omplir fins a l’última cadira. Prop de setanta persones van assistir amb entusiasme a la funció de Tres Comedias Breves, una proposta teatral del Taller de Teatre de la BiblioMusiCineteca sota la direcció de Carlo Constantini.
La vetllada va presentar tres peces plenes d’humor, intel·ligència i sorpresa: La Boda i Hoy viene a cenar, ambdues escrites per Constantini, i Sin clítori no hay orgasmo, de Rubén Casabella. Cadascuna, amb el seu estil particular, va aconseguir connectar amb el públic a través de situacions quotidianes portades a l’extrem amb ironia i tendresa.
El que més va destacar va ser l’autenticitat dels personatges. Els intèrprets van saber construir figures entranyables i reconeixibles, provocant riallades espontànies i moments de veritable complicitat amb l’audiència. L’escenografia senzilla però efectiva va permetre centrar l’atenció en el text i en les actuacions, aconseguint una experiència íntima i propera.
La reacció del públic va ser clarament positiva: rialles, aplaudiments i comentaris entusiastes en acabar la funció van confirmar l’encert de la proposta i la feina realitzada al llarg dels sis mesos d’entrenament actoral. Aquesta nit de comèdies breus no només va demostrar el talent dels seus creadors i intèrprets, sinó també el poder del teatre independent per reunir, emocionar i fer reflexionar des de l’humor.
Una celebració del teatre amb gust de sala plena i ganes de tornar-hi.
***
Éxito rotundo de “Tres Comedias Breves” en Mexcat: una noche de teatro, risas y autenticidad
El pasado 10 de julio, la sala de Mexcat en Barcelona se llenó hasta el último asiento. Cerca de setenta personas asistieron con entusiasmo a la función de Tres Comedias Breves, una propuesta teatral del Taller de Teatro de la BiblioMusiCineteca bajo la dirección de Carlo Constantini.
La velada presentó tres piezas cargadas de humor, inteligencia y sorpresa: La Boda y Hoy viene a cenar, ambas escritas por Constantini, y Sin clítori no hay orgasmo, de Rubén Casabella. Cada una, con su estilo particular, logró conectar con el público a través de situaciones cotidianas llevadas al extremo con ironía y ternura.
Lo que más destacó fue la autenticidad de los personajes. Los intérpretes lograron construir figuras entrañables y reconocibles, provocando carcajadas espontáneas y momentos de verdadera complicidad con la audiencia. La puesta en escena sencilla, pero efectiva, permitió que el foco estuviera en el texto y en las actuaciones, logrando una experiencia íntima y cercana.
La reacción del público fue claramente positiva: risas, aplausos y comentarios entusiastas al finalizar la función confirmaron el acierto de la propuesta y el trabajó realizado a lo largo de los seis meses de entrenamiento actoral. Esta noche de comedias breves no solo demostró el talento de sus creadores e intérpretes, sino también el poder del teatro independiente para reunir, emocionar y hacer reflexionar desde el humor.
Una celebración del teatro con sabor a casa llena y a ganas de volver.















Be the first to comment