Exposició Serrat 70+2 – visita guiada fins el 18 d’octubre

Serrat 70+2, és un petit homenatge a Joan Manuel Serrat, el noi del Poble Sec, el Nano, un dels catalans vius més universals i un dels cantautors més versionat.

Tindrem exposats articles, fotografies, entrevistes, caràtules dels discos, CD i llibres sobre Serrat i la seva obra. També hi haurà referents a les lletres de les seves cançons: al seu carrer Poeta Cabanyes, al Barça, Kubala i la davantera de les cinc copes, al cinema i els fantasmes del Roxy, a Miguel Hernández, Benedetti, Machado i Salvat Papasseit, òbviament… els seus viatges… el seu contacte especialment intens amb Llatinoamèrica… l’exili a Mèxic… la seva projecció política… les seves gires amb Ana Belén, Victor Manuel i Miguel Ríos i amb Sabina… Els setze jutges i la nova Cançó… els molts artistes que l’han versionat…

A més a més, disposarem de tres pantalles on es podran veure més de 50 arxius d’actuacions, entrevistes, videoclips, documentals i viatges. Duets insòlits amb Raphael, Manolo Escobar, Lola Flores, Duo Dinámico, Camarón de la Isla i Paco de Lucía, Maria Bethania, entre d’altres.

Per últim, en un improvisat plató es podrà deixar gravat el que cadascú pensa de l’obra i la persona de Joan Manuel Serrat.

L’exposició es podrà visitar fins passada la Festa Major del Poble Sec, a finals de juliol. Tindrem les portes obertes tots els dilluns de 18.00 a 22.00 hores i també els dies que hi hagi activitats puntuals a La Biblio. Per fer visites concertades, trucar al telèfon 93 443 12 05.

El dia 25 d’abril al Centre Cultural Albareda es realitzarà un acte especial.

De 19.00 a 20.00 hores hi haurà un col·loqui amb periodistes, músics i veïns que han conegut molt directament a Serrat, per parlar d’anècdotes i semblances.

De 20.00 a 22.00 hores, hi haurà un seguit d’actuacions. Si vols participar, serà una sessió oberta. Per a més informació, no dubtis en comunicar-te amb nosaltres.

Serrat