Lüla Reyna presenta el seu nou disc ‘Madre Mestiza’ el 28 de febrer.Lüla Reyna presenta su nuevo disco ‘Madre Mestiza’ el 28 de febrero.

Lüla Reyna presenta a Barcelona el seu primer disc “Madre Mestiza” en un acústic emocionant i entranyable, després d’una gira per Mèxic, on va ser rebuda amb gran acceptació per la crítica i públic: “La mexicana arrasa amb el seu nou disc” o “un disc que no es pot etiquetar per la seva originalitat” són algunes de les opinions que els mitjans han fet públiques sobre el seu treball. Lüla Reyna presenta una fusió elegant i renovada entre la música tradicional mexicana, el jazz i altres ritmes d’arrel.

Aquesta mateixa nit es projectarà el videoclip de «LA LLORONA», una producció espanyola a càrrec dels artistes Pat Lemos, Mabel Fuentes i Andrés Tamarit que ha estat finançada a través d’un reeixit Crowdfunding de Verkami.

Us esperem a La Biblio.

Atenció: Aforament limitat, és imprescindible fer reserva al telèfon 93 443 12 05.

20:30 h. c/ Vila i Vila 76.
Cooperació Voluntària
Metre Paral-lel
http://www.bibliomusicineteca.com

MÉS INFORMACIÓ

www.lulareyna.com
video…​​​ ​​​ músicafacebook…
#YOCONLAREYNA

lüla reyna en BARCELONA

Lüla Reyna presenta en Barcelona su primer disco “Madre Mestiza” en un acústico emocionante y entrañable, después de una gira por México, donde fue recibida con gran aceptación por la crítica y público: “La mexicana arrasa con su nuevo disco” o “un disco que no se puede etiquetar por su originalidad” son algunas de las opiniones que los medios han hecho públicas sobre su trabajo. Lüla Reyna presenta una fusión elegante y renovada entre la música tradicional mexicana, el jazz y otros ritmos de raíz.

Esa misma noche se proyectará el videoclip de «LA LLORONA», una producción española a cargo de los artistas Pat Lemos, Mabel Fuentes y Andrés Tamarit que ha sido financiada a través de un exitoso Crowdfunding de Verkami.

Los esperamos en La Biblio.

Atención: Aforo limitado, es imprescindible hacer reserva al teléfono 93 443 12 05.

20:30 h. c/ Vila i Vila 76.
Cooperación Voluntaria
Metro Paral-lel
http://www.bibliomusicineteca.com

MÁS INFORMACIÓN

www.lulareyna.com
video…​​​ ​​​ músicafacebook…
#YOCONLAREYNA

lüla reyna en BARCELONA