El labrador de Bohemia – lectura dramatitzada a càrrec de la companyia Abrapalabra.El labrador de Bohemia – lectura dramatizada a cargo de la compañía Abrapalabra.

Lectura dramatitzada de l’obra «El Labrador de Bohemia» (Johannes Von Telp), amb les participació de Charlie Anderle, Nataly Castillo Castro i Roberto David Urbina, realitzada per la companyia Abrapalabra Teatro, en la qual el pagès jutja l’arbitrarietat amb que la Mort actua.

Direcció: Roberto Urbina

Adaptació: Xiomara Moreno

Dos funcions: dissabte 1 i diumenge 2 de novembre a les 20:00.

Entrada lliure, esteu tots convidats…

DPP_0038Lectura dramatizada de la obra «El Labrador de Bohemia» (Johannes Von Telp), con las participación de Charlie Anderle, Nataly Castillo Castro y Roberto David Urbina,  realizada por la compañía Abrapalabra Teatro, en la cual el labrador juzga la arbitrariedad con que la Muerte actúa.

Dirección: Roberto Urbina

Adaptación: Xiomara Moreno

Dos funciones: sábado 1 y domingo 2 de noviembre a las 20:00.

Entrada libre, estáis todos invitados…

DPP_0038