Documental Trenquem el silenciDocumental Trenquem el silenci

El documental Trenquem el silenci serà presentat al festival Visualízame en Madrid. És un festival audiovisual convocat per a joves realitzadores, guionistes, productores, actrius, fotògrafes, periodistes. És organitzat per la Fundació Inquietar-te i té com a objectiu promoure la igualtat a través de l’art

El festival es realitzarà els proper dies 26, 27 i 28 de juny.

Sinopsis del documental:

Documental que reflecteix el treball de les Dones de Blanc, grup intercultural i plurigeneracional de Barcelona que es reuneix amb l’objectiu de denunciar i visibilitzar, a través de l’expressió corporal, una de les xacres socials més arrelades en la societat: la violència de gènere. Dirigit per Sac-Nicté García.

Captura de pantalla 2014-06-20 a la(s) 20.47.40

 

 El documental Trenquem el silenci será presentado en el festival Visualízame en Madrid. Es un festival audiovisual convocado para jóvenes realizadoras, guionistas, productoras, actrices, fotógrafas, periodistas. Es organizado por la Fundación Inquietarte y tiene como objetivo promover la igualdad a través del arte.

El festival es realitzarà els proper dies 26, 27 i 28 de juny.

Sinopsis del documental:

Documental que refleja el trabajo de las Mujeres de Blanco, grupo intercultural y plurigeneracional de Barcelona que se reúne con el objetivo de denunciar y visibilizar, a través de la expresión corporal, una de las lacras sociales más arraigadas en la sociedad: la violencia de género. Dirigido por Sac-Nicté García.

Captura de pantalla 2014-06-20 a la(s) 20.47.40

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Iniciar sesiónIniciar sessió

¿Has perdido la contraseña?Has perdut la contrasenya?