Resumen de la trobada del dia 19.02.2016

Com és habitual, un grup nombrós d’assidus al Club del Mirall es van reunir a La BiblioMusiCineteca per canviar impressions sobre el desenvolupament de la personalitat i la influència d’aquesta en el comportament de cada persona al llarg de la seva vida. Des del temperament implícit en el propi nadó en néixer, el nen, tractarà de fer front a les demandes dels seus progenitors. En el procés es formarà el caràcter i amb ell, la seva actitud enfront de la vida. La personalitat, serà la “màscara” des de la qual es relacionarà amb els altres.
Fidel al seu particular estil, el coordinador del Club del Mirall, va mostrar les diferents parts i conceptes que envolten la personalitat i els seus efectes en els nens amb escenes del “Mago de OZ” i “Mary Poppins”. La creació i el canvi dinàmic de la personalitat en els adults, al costat de la influència de l’anàlisi de la personalitat en l’aplicació dels recursos humans, amb escenes de “My Fair Lady” i “*Up in the Air”. La sessió va acabar amb una escena de “Hello Dolly” per documentar la relació entre la personalitat, l’ego i la seva ombra.

La nova trobada va quedar fixat per al proper 18 de Març.

 

 

club del Espejo 19.02.2016

Esta entrada también está disponible en: CASTELLÀ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.