Presentació del Llibre «Bialdu» per Serdaniol- 7 de Juliol

Basat en la Història dels Bere d’Alexandre Eleazar i la llengua Elengoa

Presentación bialdu

 

STI Ediciones, Barcelona / Zaragoza, 2017

Sota el nom de Serdaniol es troba un dels fills del savi i historiògraf heterodox Alexandre Eleazar que ha continuat els treballs del seu pare.

Llicenciat en filologia anglo-germànica, l’autor qüestiona el concepte actual de la formació de les nacions antigues, de la veracitat de la Història acceptada i l’origen de les llengües: La llengua Celeste, el Elengoa, ha suscitat un gran interès en certs cercles a on la sincronia amb la intel·ligència ancestral encara perdura.

Escrit amb un rigor erudit que no exclou l’amenitat, el llibre es converteix en un relat apassionant acompanyant a l’autor en el seu viatge a les profunditats lingüístiques, arqueològiques, llegendàries, etc. a la recerca de l’origen comú de la humanitat.

Per les seves vinyetes i il·lustracions, per la seva creació artesana, per la seva escassíssima tirada i per la bellesa i singularitat mateixa del llibre, no dubto que està cridat a convertir-se, si no en llibre de culte, si en un llibre insòlit, un llibre de veritable artista.

Javier Cinca – editor

presentacions:

  • Dia 2 de juny a les 19:30. Biblioteca d’Aragó Carrer Doctor Tancada, 22 50005 Saragossa
  • Dia 16 de juny a les 20:00. Societat Cultural i Recreativa de Sant Jaume dels Domenys Sala del Teatre de la Societat Roig, 5. 43713 Sant Jaume dels Domenys
  • Dia 7 de juliol a les 19:15. La Bibliomusicineteca Vila i Vilà 76, Barcelona

El ESCRIPTOR SERDANIOL mostrarà DAVANT EL PÚBLIC, EL SEU AUTENTICA PERSONALITAT.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.