Exposició: «Paisatges de cine» – 7 de Juny

Inauguració

L’exposició que presentem es vertebra entorn d’una sèrie d’imatges que suggereixen paisatges de cinema de vegades reals i d’altres imaginaris, però sempre familiars.

Ell monotip, tècnica gràfica a cavall entre el gravat i la pintura, permet a l’artista elaborar el seu treball sobre una planxa o matriu, que posteriorment rebrà la pressió del tòrcul per ser transferida al paper i que tindrà com a resultat una sola estampació.

En aquesta ocasió, Goretti Pascual, que forma part del col·lectiu G-PRINT del TPK, i que habitualment treballa en el camp de l’experimentació contemporània al voltant de les possibilitats del gravat, ens mostra un conjunt de 25 obres, en petit i gran format, que podreu veure fins al dia 17 de juny a la BiblioMusiCineteca dins les activitats programades en el marc del Latinoamerican Short Film Festival de Barcelona.Paisatges de cine

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.