Club del Mirall: El reflex interior- Juny 16

   Club del espejo-antonio                        

                                          TROBADA EL 16 DE JUNY

 Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre: ​​EL REFLEX INTERIOR

“ L’Ésser humà és multidimensional i polifacètic. El primer ens parla d’altres vides; el segon, de la complexitat de les decisions que prenem en aquesta. «…

Les emocions que sentim com a resultat de les nostres vivències, indiquen que algunes «creences» han establert una jerarquia de «valors» en el nostre interior. La prioritat que vam establir quan érem nens, ha canviat amb el temps i, la seva importància actual, depèn d’una estructura que està formada per múltiples interessos i habilitats. Vivim en una perpètua lluita interior, per establir el que pensem, sentim i fem. Una batalla no sempre conscient, el final podem identificar-lo a través de les nostres emocions. Que aquestes siguin negatives o positives depèn de la bona feina del nostre «negociador intern». Ell és qui valora i suggereix els models adaptatius que faciliten l’experiència de seguir creixent.

T’esperem …

LLOC: LA BIBLIOMUSICINETECA     HORARI: 19.00 A  21.00

C/ Vila i vila 76,   M. Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.