Manipuladores del Tiempo- Antonio León Huguet- 16 de Maig

 El proper Dimarts 16 de maig el artista Antonio Lleó Huguet presenta el seu llibre «Manipuladores del Tiempo«, així mateix inaugurarem una mostra de la seva obra pictòrica que serà possible visitar a la nostra sala d’exposició.

MANIPULADORES DEL TIEMPO

Manipuladores del tiempo és una novel·la de ficció. El relat descriu les reaccions d’un home corrent, al qual l’atzar, li ofereix la possibilitat de viatjar, tant al passat com al futur.

Què fer? A on anar? Quines possibilitats hi ha de manipular passats esdeveniments? Es pot canviar el present?

EL AUTOR

Antonio León Huguet. Nacido el 7 de febrero de 1953 en Alguaire (Lleida). En 1973 inicia los estudios de pintura en la escuela Massana de Barcelona. Desde 1980 efectúa periódicamente exposiciones y participa en concursos de pintura. En 2007 edita su primera novela . En 2009 pinta en Veracruz (México) la vela mayor del barco “Zamná” para el proyecto  del navegante cántabro Vital Alsar.

Tiene obra pictórica en varias instituciones y colecciones particulares de España, Francia, México y EE.UU.

Los Manipuladores del tiempo es su segunda novela.

L’AUTOR

Antonio León Huguet. Nascut el 7 de febrer de 1953 a Alguaire (Lleida). El 1973 inicia els estudis de pintura a l’escola Massana de Barcelona. Des de 1980 efectua periòdicament exposicions i participa en concursos de pintura. El 2007 edita la seva primera novel·la “Insólito viajero, extraño inquilino”. El 2009 pinta a Veracruz (Mèxic) la vela major del vaixell «Zamná» per al projecte “El niño, la mar y la Paz” del navegant càntabre Vital Alsar.

Té obra pictòrica en diverses institucions i col·leccions particulars d’Espanya, França, Mèxic i EUA

Els «Manipuladores del Tiempo» és la seva segona novel·la.

2017_05_13_BMC_exposicion_cartel_Antonio-Leon-Huguet

Us esperem..

La BiblioMusiCineteca, C/Vila i vila 76, Metro Paral.lel.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.