El Club del Mirall: Dolor o Patiment- 19 de Maig

Club del espejo-antonio

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre: DOLOR O PATIMENT

«Conèixer la diferència, és el punt de partida perquè puguis superar teus estats emocionals negatius» …

El dolor és un símptoma. D’altra banda, la intensitat de dolor físic, és difícil de quantificar fins i tot per als professionals que el tracten. Hi fàrmacs que ho alleugen i per obtenir-los acudim al metge. No obstant això, amb el dolor emocional no succeeix sempre així. Ens sentim bloquejats i confusos. Algunes vegades, ens fa vergonya reconèixer-ho i, al dolor inicial, se li afegeix el sofriment de pensar que pogués no tenir solució. És un cercle viciós del qual és imperatiu sortir. Ja que, mentre el dolor és inevitable, el sofriment podem evitar-ho. Ser conscients del seu origen i entendre el seu procés ens permet eliminar

T’esperem …

Divendres 19 de maig de 19 hores a 21 hores. La Bibliomusicineteca C / Vila i vila, 76 M. Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.