Club del Mirall: La ira, els instints bàsics, la violència- 17 de Febrer

Club del espejo-antonio

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per discernir entre:

                                                                  AGRESSIVITAT O PROACTIVITAT

La societat actual prima la iniciativa i la «proactivitat» com una habilitat necessària per assolir l’èxit personal. D’altra banda, aquesta mateixa societat, incentiva el treball en equip com una condició imprescindible per a superar la competència pròpia del món empresarial. L’agressivitat, canalitzada a través de la «proactivitat» busca promoure el lideratge; el segon, fas servir els valors que fan possible aquesta condició per supeditar-los a un objectiu superior en benefici de tercers. És obvi que, en moltes ocasions, el segon contradiu i condiciona el primer.

¿Estem davant d’una paradoxa o, per contra, ens enfrontem a una estratègia social el resultat és la frustració? Abocats a una competència salvatge per ser tinguts en compte, la societat ens obliga a fer servir energies ambivalents que, com en el cas de l’agressivitat positiva, poden degenerar en emocions negatives com … la violència, la ira o l’odi.

T’esperem …

TROBADA EL DIVENDRES 17 DE FEBRER

LLOC: LA Bibliomusicineteca (C / Vila i vila 76, M: Paral.lel) HORARI: 19.00 A 21.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.