Club del Mirall: Emocions que canvien- 20 de Gener

Club del espejo-antonio

 

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per compartir:

EMOCIONS QUE CANVIEN

En néixer, el nostre instint bàsic ens ofereix un sistema primari de comunicació. Plorar, és l’única eina amb la qual comptem per exigir el que necessitem. Satisfeta la nostra necessitat, el somriure, és el nostre senyal inequívoc de benestar. En créixer, desenvolupem noves habilitats que ens permeten manifestar els nostres desitjos i necessitats però, en realitat, es limiten a consolidar l’instint de supervivència amb el qual vam néixer. Cercar la felicitat i escapar del dolor. Entre tots dos extrems, coexisteixen les emocions, els sentiments, les sensacions i els estats emocionals. La POR és una de les emocions més habituals.

Com instint, és positiu i ens condueix a la prudència. No obstant això, algunes vegades, augmenta la nostra ansietat i ens desestabilitza. Si no corregir-lo, a llarg termini, acabarà perjudicant la nostra salut. Existeixen molts tipus de por però tots ells tenen una base en comú. Aquest detall, ens permet reconvertir-lo en una qualitat positiva que reforçarà la nostra autoestima.

T’esperem …

TROBADA EL DIVENDRES 20 DE GENER

LLOC: LA Bibliomusicineteca (C / Vila i vila 76, M: Paral.lel) HORARI: 19.00 A 21.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.