Presentació del ‘working in progress’ Siuatl – 29 d’octubre

Amb moltíssim orgull us convidem a la presentació de Siuatl, el projecte escènic de la jove actriu mexicana Abril Mondragón, el dia 29 d’octubre a les 20:00 hores.

Siuatl és dona en náhuatl. Siuatl és la història de tres generacions de mors. Siuatl és el símbol de la dona mexicana, feta de guerrilles, de fugides, de muntanyes, d’amor a un home i de la força esquinçadora de ser mare. Està plena de paradoxes, és una història i moltes, és saber-nos vius fins que coneixem la mort. És descobrir que si no reconeixem el nostre passat, ens distanciem de nosaltres mateixos.

Aquesta obra és un monòleg creat per Abril Mondragón i que ha estat treballant durant la seva estada a Barcelona com a beneficiària de la beca José Luna González per a joves del Centre Cultural El Tecolote.

La beca José Luna González és un esforç finançat per complet per recursos privats, que fa possible que joves d’escassos recursos però abundant talent per a la música, la dansa o el teatre i que formen part del projecte del Tecolote, un centre situat en Arcelia, Guerrero, una de les zones més violentes de Mèxic, puguin fer cursos de perfeccionament a la ciutat de Barcelona.

 

2016.10.29 Siuatl

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.