Club del Mirall. Tema: Las etapes del viatge – 17 de juny

Et convidem a una nova trobada del “Club del Mirall”, que es durà a terme el divendres 17 de juny de 19.00 a 21.00 h.

El tema a tractar en la propera sessió serà: LES ETAPES DEL VIATGE…

Si tens intenció d’assistir, tal vegada interessi saber que són varis els articles que han anat apareixent en el blog: elclubdelespejo.blogspot.com, tots ells amb la intenció de mantenir-te alerta sobre els temes que tractarem en la nostra propera trobada.

La teva participació, igual que la teva opinió, és important per tots els que treballem en la propera trobada. Si desitges posar-te en contacte amb o necessites qualsevol aclariment, pots fer-ho al següent e-mail: toningles.047@gmail.com

T’hi esperem!

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.