Avanç informatiu de la trobada del 17 de juny

Benvingut al Club del Mirall

En uns dies tindrà lloc una nova trobada de el “Club del Mirall”, exactament divendres que ve 17, d’aquest mes de juny de 19.00 a 21.00.

Tema a tractar en la propera sessió: LES ETAPES DEL VIATGE…

La vida és en si mateixa, un procés continu de canvi. Intuïtivament, avancem mitjançant el mètode de prova i error configurant nostra pròpia capacitat per seguir endavant. La sentència “Tots els camins condueixen a Roma…” sembla indicar que, sense importar com sigui el nostre origen, tots hem d’en algun moment abandonar la nostra zona de confort i, com si anéssim una espècie migratòria més, hem de recórrer la distància que ens separa d’allò que busquem. Poc importa que no se sàpiga ben que buscar, la vida ens empenyerà, una vegada i una altra, cap a reptes, aparentment superiors a les nostres forces; la seva missió, és fer-nos experimentar els nostres límits. Aquests s’amplien conforme adquirim nous coneixements i ens donen a conèixer que, si bé al començament de viatge estem sols, conforme ens anem apropant al final, es va fent major nostra disposició a acceptar que si, en realitat hem pogut arribar allí allà on estiguem, l’hi devem als molts que ens han acompanyat en el camí. Gràcies a ells som el que som i nosaltres, ens adonem que, en qualsevol cas, Roma és al nostre cor.

Si tens intenció d’assistir, tal vegada interessi saber que són varis els articles que han anat apareixent en el nostre blog: elclubdelespejo.blogspot.com, tots ells amb la intenció de mantenir-te alerta sobre els temes que tractarem en la nostra propera trobada.

La teva participació, igual que la teva opinió, és important per tots els que treballem en la propera trobada. Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres o necessites qualsevol aclariment, pots fer-ho al següent e-mail: toningles.047@gmail.com

Antonio Engonals

Coordinador del Club del Mirall

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.