Club del Mirall. Utopia: realitat o il·lusió – 22 d’abril

Una mirada retrospectiva farà que ens adonem que, des de les més antigues civilitzacions, l’home ha buscat la realització d’un món ideal en el qual poder conviure en pau. Autors com Aldous Huxley o Francis Bacon, descriuen societats “gairebé perfectes” que representen, no obstant això, solament són una imatge d’un món utòpic creat com a oposició a la realitat del seu temps. Al llarg del segle vint, altres visionaris compromesos amb la humanitat, van tractar de fer-nos còmplices d’ella.
La utopia, no solament és un somni tal com la va veure Martin Luther King; ni un compromís ètic, al que dedicar la vida, com va fer Gandhi. És el desig tota una societat que, sense la possibilitat de lluitar per aconseguir-la, estaria irremissiblement perduda.
Si tens intenció d’assistir, tal vegada t’interessi saber que són varis els articles que han anat apareixent en el nostre blog:  elclubdelespejo.blogspot.com, tots ells amb la intenció de mantenir-te alerta sobre els temes que tractarem en la nostra propera trobada.
La teva participació, igual que la teva opinió, és important per tots els que treballem en la propera trobada. Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres o necessites qualsevol aclariment, pots fer-ho al següent e-mail:   toningles.047@gmail.com

Antonio Ingles

Coordinador del Club del Espejo

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.