Avanç informatiu de la pròxima trobada: 18 de març

Benvingut al Club del Mirall

En uns dies tindrà lloc una nova trobada de el “Club del Mirall”, exactament divendres que ve 18, d’aquest mes de març de 19.00 a 21.00.

Temes a tractar en la propera sessió: A LA RECERCA DEL TEMPS PERDUT

Si tens intenció d’assistir, tal vegada t’interessi saber que són varis els articles que han anat apareixent en el nostre blog:  elclubdelespejo.blogspot.com, tots ells amb la intenció de mantenir-te alerta sobre els temes que tractarem en la nostra propera trobada.

M’agradaria comptar amb la teva col·laboració. Com bé saps, en el Club del Mirall, tenim una particular forma de donar a conèixer les nostres opinions que passa per reflectir-les a través de mitjans poc habituals per a aquest tipus de debat: llibres, pel·lícules i músiques. La teva participació, igual que la teva opinió, és important per tots els que treballem en la propera trobada.

Per això, m’agradaria demanar-te que, al llarg d’aquesta setmana i en referència al tema proposat: LA INFLUÈNCIA DEL TEMPS EN TU PROJECTE PERSONAL DE VIDA, em donessis a conèixer dues de les pel·lícules, llibres o músiques,  que més hagin influït en la teva vida o en el teu caràcter, al costat d’una petita explicació del perquè, (potser pel paper del protagonista, o del seu oponent, pel tema tractat, etc.).

La informació que ens subministris servirà per millorar el contingut i personalitzar-ho amb el teu punt de vista. Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres o necessites qualsevol aclariment, pots fer-ho al següent e-mail:   toningles.047@gmail.com

Antonio Inglés

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.