L’art de l’oratòria. Taller per a saber parlar en públic – 27 de febrer

L’important de parlar no és xerrar, és que els altres t’escoltin i facin cas de la dissertació!

L’art de l’oratòria. Taller per saber parlar en públic.

Impartido por Sandra Canudas.

Saber parlar és primordial. L’oratòria és un art, una forma d’actuació del propi individu que a través de la seva identitat i carisma i amb un conjunt de tècniques comunica a la resta de la gent de forma eficient incitant-ho a arribar a un objectiu.

En nombrosos països troben aquesta disciplina tan important que fins i tot la integren com a assignatura habitual en els col·legis; hauria de ser importantíssim que tots arribéssim a tenir dots de persuasió, sent capaces de parlar amb propietat, que et comprenguin servint-te d’aquesta habilitat i, no només dins del món professional (saber vendre, tenir èxit en una entrevista de treball, en una presentació de producte) també, utilitzant-ho en la teva esfera privada: convencent per exemple, a un propietari que tu seràs el millor inquilí possible en l’arrendament de l’apartament, etc.

Aprendrem en aquest taller de retòrica, unes tècniques i uns exercicis pràctics per ser millor interlocutors i aconseguir els nostres propòsits, obtenint avantatges per haver practicat la nostra habilitat comunicativa. A millor comunicació, major qualitat de vida i enteniment!

TEMARI:

– Consells per saber com parlar en públic.

– Enemics de la comunicació.

– Quin tipus d’orador ets?

– Atributs: al que has de parar esment.

– La teva comunicació: explora la teva pròpia personalitat.

– El control físic: el nostre cos també diu.

– Regles lingüístiques per ser escoltats.

– Composició d’un discurs.

– La por escènica.

– L’actitud.

– Claus per a l’eficàcia d’una xerrada.

Exercicis pràctics i mecanismes correctes per conquistar al públic: gestos, to de veu, tècniques de persuasió, com atreure l’atenció dels altres, ens estudiarem a nosaltres mateixos per convèncer de la imatge que volem mostrar als altres.

A càrrec de Sandra Canudas, escriu en blogs de viatge i és col·laboradora habitual del Butlletí Turístic Electrònic; antiga columnista del suplement Viatjar de La Vanguardia, partícip en programes de ràdio: Ona catalana, Catalunya ràdio, Herri Irratia i RNE (Radio 4). Conferenciant-tertuliana habitual per a organismes públics i privats. Entre els seus cursos s’inclouen alguns d’interpretació, lideratge i de com parlar en públic.

Opinió d’algun assistent:

«He après i gaudit molt en el curs d’oratòria de Sandra Canudas. D’una manera rigorosa, amena i interessant hem pogut aprofundir en l’art i sobretot en el mètode de l’oratòria. Un curs molt recomanable a tot aquell interessat a parlar en públic d’una manera eficient»

«Vaig tenir el plaer de rebre un curs per part de Sandra Canudas per parlar en públic i us puc assegurar que a mi particularment m’ha servit de molt, sobretot perquè a més dels indicacions generals, dóna solucions pràctiques adaptades a cada cas en particular, la qual cosa fa que sigui doblement útil!!!
A més en les seves explicacions és clara i concisa i el curs es fa molt amè, es veu que sap del que parla!!! Gràcies Sandra”

LLOC: la BiblioMusiCineteca

DIA I HORA: dissabte 27 de febrer de 9.45 a 14.00 hores

PREU: 50 € Mínim 3– Màxim 6 persones

TALLER MOLT PERSONALITZAT PER ACONSELLAR CAS PER CAS!

Altres opcions: Classes dirigides a Empreses i a particulars de perfeccionament en oratòria. Estudi individual i personalitzat: explota les teves fortaleses i redueix les teves febleses per aconseguir l’èxit. Consulta els nostres preus assequibles i horaris flexibles.

Sandra@consultoriaviajes.com

INSCRIPCIÓ: La inscripció prèvia és imprescindible i es pot fer abans de tres dies del començament del curs per correu electrònic (Sandra@consultoriaviajes.com) allí se li donaran les instruccions.

Més informació: http://www.consultoriaviajes.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.