Resumen de la trobada del dia 19.02.2016

Com és habitual, un grup nombrós d’assidus al Club del Mirall es van reunir a La BiblioMusiCineteca per canviar impressions sobre el desenvolupament de la personalitat i la influència d’aquesta en el comportament de cada persona al llarg de la seva vida. Des del temperament implícit en el propi nadó en néixer, el nen, tractarà de fer front a les demandes dels seus progenitors. En el procés es formarà el caràcter i amb ell, la seva actitud enfront de la vida. La personalitat, serà la “màscara” des de la qual es relacionarà amb els altres.
Fidel al seu particular estil, el coordinador del Club del Mirall, va mostrar les diferents parts i conceptes que envolten la personalitat i els seus efectes en els nens amb escenes del “Mago de OZ” i “Mary Poppins”. La creació i el canvi dinàmic de la personalitat en els adults, al costat de la influència de l’anàlisi de la personalitat en l’aplicació dels recursos humans, amb escenes de “My Fair Lady” i “*Up in the Air”. La sessió va acabar amb una escena de “Hello Dolly” per documentar la relació entre la personalitat, l’ego i la seva ombra.

La nova trobada va quedar fixat per al proper 18 de Març.

 

 

club del Espejo 19.02.2016

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Resumen del encuentro del día 19.02.2016

Como viene siendo habitual, un grupo numeroso de asiduos al Club del Espejo se reunieron en La BiblioMusiCineteca para cambiar impresiones sobre el desarrollo de la personalidad y la influencia de ésta en el comportamiento de cada persona a lo largo de su vida. Desde el temperamento implícito en el propio bebé al nacer, el niño, tratará de hacer frente a las demandas de sus progenitores. En el proceso se formará el carácter y con él, su actitud frente a la vida. La personalidad, será la “máscara” desde la que se relacionará con los demás.
Fiel a su particular estilo, el coordinador del Club del Espejo, mostró las diferentes partes y conceptos que rodean la personalidad y sus efectos en los niños con escenas del “Mago de OZ” y “Mary Poppins”. La creación y el cambio dinámico de la personalidad en los adultos, junto a la influencia del análisis de la personalidad en la aplicación de los recursos humanos, con escenas de  “My Fair Lady” y “Up in the Air”. La sesión terminó con una escena de “Hello Dolly” para documentar la relación entre la personalidad, el ego y su sombra.

El  nuevo encuentro quedó fijado para el próximo 18 de Marzo.

 

club del Espejo 19.02.2016

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.