Entrevista a Carlos Ferráez Matus

»La ràdio segueix sent el mitjà per excel·lència a Mèxic’

Carlos Ferráez Matus, empresari de Veracruz i membre d’una saga de comunicadors, és sobretot un mexicà amb àmplia experiència en la ràdio, el periodisme i la divulgació de la música popular al seu país. Durant la seva estada per Barcelona vam tenir l’oportunitat de parlar amb ell sobre la història dels mitjans de comunicació a Mèxic, el futur de la ràdio i la reforma de les telecomunicacions del país.

Amb una visió nostàlgica, però amb actitud crítica i oberta, va expressar conceptes interessants per als analistes de la comunicació a Mèxic. Assegura que malgrat l’internet, la ràdio segueix sent el mitjà de comunicació per excel·lència al seu país.

Entrevista realitzada el passat 5 de novembre de 2015 per la periodista Sonia García.
Càmera i edició: Antonio Inglés.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.