Dia Internacional de les Dones: cinefòrum i col·loqui – 2 de març

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, en col·laboració amb el Pla de Convivència del Poble Sec, ens plau convidar-vos a una sessió de cinefòrum i col·loqui posterior al Centre Cívic El Sortidor.

El dia 2 de març, a les 18:00 hores, es projectarà la pel·lícula Las mujeres de verdad tienen curvas i després, en el col·loqui estarà de convidada especial la periodista i escriptora mexicana Sonia García, qui també dirigeix aquesta associació. En el col·loqui s’abordaran temes com la realitat de les famílies mexicanes que emigren a USA, el xoc cultural que genera, les desigualtats de gènere i les diferències intergeneracionals en aquest context.

Las mujeres de verdad tienen curvas

Sinopsi: Ana és una noia de 18 anys d’origen hispà que resideix amb la seva família a Los Angeles. És a punt d’acabar els estudis de secundària i és la primera de la seva família que pot atrevir-se a somiar amb anar a la Universitat. Té possibilitats reals d’aconseguir una beca, però la seva mare s’oposa. No creu que sigui el més convenient per a ella, doncs el que espera és que es posi a treballar, s’aprimi i trobi parella ràpid. En acabar les classes Ana ha de començar a treballar en el taller de costura de la seva germana, pressionada per una gran comanda.

 

Las mujeres de verdad tienen curvas

Direcció: Patricia Cardoso
Guió: Josefina Lopez i George LaVoo
Producció: George La Voo Effie T. Brown
Durada: 90 min.
País: Estats Units
Any de producció: 2002
Repartiment: América Ferrera, Lupe Ontiveros, Ingrid Oliu, George López, Brian *Sites.

 

Us compartim algunes fotos de la sessió. Moltes gràcies per acompanyar-nos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.