Avanços de la propera sessió del Club del Mirall

Benvingut al Club del Mirall
En uns dies tindrà lloc una nova trobada del “Club del Mirall”, exactament el divendres 22, d’aquest mes de gener de 19.00 a 21.00.

Si tens intenció d’assistir, tal vegada t’interessi saber que són varis els articles que han anat apareixent en el nostre blog: elclubdelespejo.blogspot.com tots ells amb la intenció de mantenir-te alerta sobre els temes que tractarem en la nostra propera trobada. En ell, ens introduirem en la formació de la personalitat, com a vehicles per desenvolupar la nostra veritable identitat.

M’agradaria comptar amb la teva col·laboració. Com bé saps, en el Club del Mirall, tenim una particular forma de donar a conèixer les nostres opinions que passa per reflectir-les a través de mitjans poc habituals per a aquest tipus de debat: llibres, pel·lícules i músiques. La teva participació, igual que la teva opinió, és important per tots els que treballem en la propera trobada. Per això, m’agradaria demanar-te que, al llarg d’aquesta setmana i en referència al tema proposat: la teva identitat, em donessis a conèixer dues de les pel·lícules, llibres o músiques, que més hagin influït en la teva vida o en el teu caràcter, al costat d’una petita explicació del perquè, (potser pel paper del protagonista, o del seu oponent, pel tema tractat, etc.).

La informació que ens subministris servirà per millorar el contingut i personalitzar-ho amb el teu punt de vista. Si desitges posar-te en contacte amb nosaltres o necessites qualsevol aclariment, pots fer-ho al següent e-mail: toningles.047@gmail.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.