Presentació del llibre: Especies invasoras

El Poble Sec és invadit per les espècies invasores!

Tenim el plaer de convidar-vos a la presentació del darrer llibre de l’escriptor Agustín B. Palatchi:

Especies invasoras.
Especies invasoras
La novela explica la història d’Iria, una jove doctora de biologia, és contractada per un laboratori genètic en una remota illa escocesa per investigar sobre les espècies invasores que estan acabant amb les varietats locals. Acompanyada de Gabriel, un periodista en atur, aviat començarà a sospitar que la desaparició de les abelles i altres espècies a tot el món tenen una finalitat oculta. La mort d’una activista acampada en els voltants del laboratori posarà a la parella sobre la pista d’un secret més terrible encara del que mai haguessin pogut imaginar.
L’autor també ha escrit El gran engaño i La guerra invisible. Podeu descobrir més sobre el seu treball a la web: http://www.agustinbernaldo.com
libros Agustín Palatchi

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.