Presentació de la novel·la: El hombre que decidió volverse inteligente

El dilluns 14 de desembre vam presentar la primera novel·la de Sergio Dantí ‘El hombre que decidió volverse inteligente’. Va ser una trobada molt càlida i que va acabar amb una bona dosi de música. Gràcies per acompanyar-nos.Compartim unes fotos de la trobada.

Sinopsi:

És difícil fer una sinopsi d’una història absurda que frega el surrealisme. Però ho intentem: Poncio decideix tornar-se intel·ligent. Per aconseguir-ho, imitant a Descartes, es posa a pensar des d’un punt de partida, bàsic i popular. A mesura que el pensament es va obrint pas en la seva ment, arriba a descobrir una conspiració mundial que està afectant els cervells dels éssers humans amb la consigna secreta de portar-los a la seva autodestrucció.

L’única persona que li pot ajudar, està segur, és la Reina Letizia.

L’intent de posar fre a semblant amenaça per a l’espècie humana, li porta a viure una sèrie d’aventures a les quals arrossega a un ortodox grup de clients habituals del bar que freqüenta.

 
El hombre que decidió volverse inteligente

L’autor

Sergio Dantí porta tota la seva vida escrivint, encara que aquesta sigui, en realitat, la seva primera novel·la. D’aquesta faceta com a escriptor de novel·les escriu:

Els autors que més em van impressionar des de petit van ser: Richmal Crompton (als 9 anys), Oscar Wilde (als 12 anys) i Jardiel Poncela (als 13 anys). Passats diversos lustres des d’aquelles primeres emocions literàries, creant cançons i espectacles teatrals, em vaig decidir a escriure una novel·la, potser per demostrar que el fet que t’agradin bons autors no guarda cap relació amb la qualitat de la teva escriptura. En això estem.

Per això, en aquesta primer lliurament d’una saga d’aventures basades en l’intent de raonar, em proposo arribar als adults amb ànima de joves i als joves amb ànima ja adulta. Trobareu personatges de ficció que actuen com si fossin reals, i personatges Reals que actuen com si anessin de ficció.

Qui és Sergio Dantí?

Nieto de dues famílies de destacats catalans exiliats, els seus pares es van conèixer en la UNIÓ DE JOVES REPUBLICANS DE BUENOS AIRES, on, després d’alguns tràmits, va néixer.

Sergio DantiEs defineix habitualment com “cantactautor”, o sigui, que canta i actua el que compon i escriu. A Colòmbia s’han editat tres llibres amb contes seus, i ha recorregut aquest país fent més de seixanta actuacions en els principals teatres de les principals ciutats.

Ha escrit i interpretat les seves pròpies obres de teatre (12) i cançons (més de dues-centes), abastant amplíssims espectres, que van des de l’humor fins al no-humor, treballant en TV i Teatres, participant en nombroses Gires i Festivals a Amèrica Llatina (Argentina, Colòmbia, Brasil, Mèxic, USA) i Espanya amb els seus propis espectacles, la qual cosa li ha deixat una gran quantitat d’amistats a diversos països de parla castellana, i prop de 700.000 de descàrregues en YouTube de les seves cançons i monòlegs.

En fi. Que ha visitat gairebé tots els sectors: nens, humor, cançons, música, TV… Ara condensa totes les seves experiències en la literatura.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.