Fotos de la inauguració de l’ofrena de Tots Sants 2015

La inauguració de l’altar de Dia de Morts va ser tot un èxit. Compartim amb vosaltres unes quantes fotos de l’acte i us recordem que el 4 de novembre tenim més activitats: una conferència sobre la simbologia del camí del nagual i també un concert de guitarra clàssica.
Ens veiem a les 19:00 hores.

 

>

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Fotos de la inauguración del altar de Día de Muertos 2015

La inauguración del altar de Día de Muertos fue todo un éxito. Os compartimos unas cuantas fotos del acto y os recordamos que el 4 de noviembre tenemos más actividades: una conferencia sobre la simbología del camino del nagual y también un concierto de guitarra clásica.
Nos vemos a las 19:00 horas
 

>

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.