Celebració de la tradició mexicana del ‘Día de Muertos’

Dia de Muertos en La Biblio - 2015-1

Vuitena ofrena del ‘Día de Muertos‘ a La Biblio.

Us convidem a celebrar la fascinant i vital tradició mexicana del dia dels morts, amanida amb cançons en directe, audiovisuals i gastronomia mexicana. La polifacètica artista i empresària mexicana Irma Quintero serà l’encarregada del disseny i la confecció de l’Altar de Muertos d’enguany.

Us hi esperem el foto altardia 2 de novembre, a les 19.00 hores. Hi haurà música, documentals, animació, pel·lícules, mostra d’artesania, llibres, ‘champurrado‘ i altres sorpreses de la gastronomia mexicana. Ah! I per descomptat, tindrem la visita d’una bonica Catrina.

A més, el dia 4 de novembre, a les 19.00 hores, el professor Jean Gabriel Foucaud farà una xerrada sobre ‘Les cartes del camí del ‘nagual‘ i la seva simbologia‘. Aquest reconegut investigador ha recollit les pràctiques curatives dels pobles ancestrals de Mèxic en un conjunt de 52 cartes pintades per l’artista francesa Florence Saptille.

foto raul sandin

Després, Raúl Sandín ens oferirà un concert de guitarra clàssica amb obres de Franceso Corbetta a 400 anys del seu naixement (1615-1681).  No us perdeu aquesta magnífica oportunitat de gaudir amb el talent del músic mexicà.

 

Us hi esperem per celebrar junts aquesta bella tradició mexicana.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.