Avanç de novetats per a la propera sessió del Club del Mirall

El proper dia 20 de novembre serà la propera trobada de “El Club del Mirall” i espero poder comptar amb tots vosaltres. Durant el temps transcorregut des de llavors, he escrit diversos textos en el meu blog que, com ja us vaig informar, serviran de base per als temes a debatre en la nostra propera trobada. Els que hàgiu tingut temps i ocasió de poder llegir-los us haureu adonat que han recollit un ampli ventall de temes relacionats amb les motivacions, la personalitat o el món simbòlic. Encara que per separat cada tema aparentment resulta inconnex amb els altres, pretenc donar a entendre la relació existent entre una de les motivacions més importants de l’ésser humà, la seva llibertat i el grau que disposem a l’hora de prendre les nostres decisions. De com el pensament, a través de la imaginació, ens proposa metes i expectatives que no sempre podem complir. De com el simbòlic ens ofereix informació que podem usar per entendre i entendre’ns. Alguns dels temes escrits en elclubdelespejo.blogspot.com.es contenen entrevistes molt interessants. Us recomano veure-les.

El Club del Mirall, no és una xerrada unidireccional sobre el convenient o no, d’alguna cosa interessant, sinó una finestra des de la qual compartir continguts i opinions que enriqueixin la nostra vida. Fins al moment de veure’ns, quedo a la vostra disposició per a qualsevol pregunta, dubte o qüestió que us pugui venir en ment.

Una cordial abraçada,

 

Antonio Inglés

Coordinador del “Club del Mirall”

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.