Resenya de la primera sessió d’El Club del Mirall

El passat 16 d’octubre va tenir lloc a la sala d’exposicions de La BiblioMusiCineteca la presentació oficial del Club del Mirall. Van assistir una vintena de persones que van poder escoltar les dissertacions d’Antonio Inglés, divulgador cultural amb una àmplia experiència en ‘coaching’, que, en una molt interessant successió d’arguments i proposicions, va explicar les bases sobre les quals es desenvoluparan les futures trobades del Club del Mirall.

Partint de fonts com la Filosofia o la Mitologia i recolzant-se en arguments clars i concisos va mostrar, mitjançant projeccions, les possibles relacions entre el que imaginem i la realitat. Com es construeix aquesta i com és pervertida la seva imatge en el mirall de la vida. Com nostra vida està subjecta a un guió i com aquest ens condiciona.

Fuentes de conocimiento - Club del Espejo

Finalment, destaquem l’emocionant versió audiovisual que vam poder veure i escoltar del tema central de la pel·lícula “Memòries d’Àfrica” que va servir per destacar l’impacte en la nostra vida del so i el que aquest influeix en el nostre estat d’ànim.

L’acte va acabar amb la conclusió que La Bibilomusicineterapia és una molt bon opció per evitar algun dels mals que ens afligeixen. Entre el variat públic que va assistir, van destacar alguns coneguts *psicoterapeutas, a més de diversos periodistes. Davant les expectatives mostrades pels presents, no dubtem que serà un èxit la nova trobada fixada pel 20 de Novembre.

La BiblioMusiCineterapia

Y por último, unas fotos de la sesión.

El Club del Mirall

Un espai per compartir les regles del joc que regeixen la vida i el desenvolupament de les persones.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.