Recital Dir/Decir Serrat

Tenim el plaer de convidar-vos al recital que oferirà el periodista Joan Ignasi Ortuño

DIR/DIR SERRAT

Joan-Ignasi Ortuño, periodista i home de teatre, ‘interpreta’ en aquest recital alguna de les lletres de les cançons de Joan-Manuel Serrat com si fossin relats. Lee, diu, dramatitza, interioritza i, sobretot, versiona els textos del Noi del Poble Sec, fent-los seus, a la seva manera. El resultat és una nova dimensió, diferent però en absolut distant, amb l’obra del cantautor barceloní més universal. Una altra forma de compartir, amb la proximitat i la complicitat del públic, el seu univers.

No us perdeu aquesta manera tan original de gaudir a Serrat, el proper 22 d’octubre a les 19 hores.

Podeu seguir a l’autor a través de la seva pàgina de Facebook: Diario de un Naúfrago

Dir-decir Serrat

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Recital Dir/Decir Serrat

Tenemos el placer de invitaros al recital que ofrecerá el periodista Joan Ignasi Ortuño

DIR/DECIR SERRAT

Joan-Ignasi Ortuño, periodista y hombre de teatro, ‘interpreta’ en este recital alguna de las letras de las canciones de Joan-Manuel Serrat como si fueran relatos. Lee, dice, dramatiza, interioriza y, sobre todo, versiona los textos del Noi del Poble Sec, haciéndolos suyos, a su modo. El resultado es una nueva dimensión, distinta pero en absoluto distante, con la obra del cantautor barcelonés más universal. Otra forma de compartir, con la proximidad y la complicidad del público, su universo.

No os perdáis aquesta manera tan original de disfrutar a Serrat, el próximo 22 de octubre a las 19 horas.

Podéis seguir al autor a través de su página de Facebook: Diario de un Naúfrago

Dir-decir Serrat

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.