FICCIONANDO tallers d’escriptura dramàtica

FICCIONANDO: De l’experiència a la ficció. Com escriure una obra de teatre de tall clàssic sense renunciar a l’orginalitat, l’interès I el divertimento. Una història. Un plantejament, un nus i un desenllanç prioritzant sempre l’escolta i les necessitats del text abans que la veu i els desitjos impositius de l’autor/a. No es precisa experiència prèvia però sí compromís amb la pròpia obra.

Algunes obres que han sorgit d’altres tallers FICCIONANDO: La víspera, Joaquín Pedretti, Lo inverosímil, de Óscar Chocano, Las cosas por su nombre, de Graciela Gil, El dia que Sean Penn em va mirar, de Teresa Méndez, Després de tants anys, de Pilar Obregón o El protocolo, de Nina Rocha, entre d’altres. L
Coordina: Laura Freijo Justo / 676 31 21 67

Acutment està en marxa la vuitena edició.
Il·lustració de Rafael Arjona (www.rafaelarjona.net)

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.