Dir/Decir Serrat: lectura dramatitzada amb Joan-Ignasi Ortuño.

El dijous dia 22 d’octubre, el periodista i agitador cultural Joan Ignasi Ortuño, va estar de nou amb nosaltres per representar la seva lectura-dramatitzada Dir/Decir Serrat, en el que comenta com diverses cançons de Serrat han anat directament relacionades amb moments de la seva vida i trajectòria professional. Paraules d’amor va iniciar la lectura, que va finalitzar amb Fiesta, per donar pas a la interactuació en la qual diversos assistents van llegir i comentar algunes cançons que també han influït en la seva vida.

Joan Ignasi Ortuño, va ser un dels components de la taula de periodistes en l’acte- festival Parlem a Serrat-Cantem a Serrat, que es va celebrar a la primavera al Centre Cultural Albareda i que va reunir a més de cent persones.

Joan Ignasi Ortuño és autor de diversos llibres entre els quals destaca Diarios de un Naufrago, Rondando la Modelo y Mientras me ducho, i també un personalíssim activista escènic cultural amb espectacles com el Dir/Decir Serrat, Tu-ru-rú!, y Oh!Menage a la PoEsía i particolars exposicions com A Sucar!!!, Pienso luego insisto i Yo la poesía.

Dir/Decir Serrat 01

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.