Dilluns de cinefòrum: Don Juan Tenorio

Us convidem al cinefòrum els dilluns a les 19:00 hores, amb una programació diferent per a cada sessió: cinema i teatre, cinema mexicà, cinema policíac, pel·lícules insòlites, cinema i història, etc.

Propera sessió: 26 d’octubre

Cicle: Teatre al Cinema

DON JUAN TENORIO

Filmada el 1952, amb dos grans de l’escena teatral espanyola de l’època, Enrique Diosdado (pare de la guionista i dramaturga Ana Diosdado, que recentment ens va deixar), com a Don Juan, i Jose María Rodero, com Don Luís Mejía, amb decorats i figurins de Salvador Dalí, és una petita joia a reivindicar. No editada en DVD.

Don Juan Tenorio

Amb aquesta pel·lícula iniciem un cicle dedicat al Teatre al Cinema, en el que puntualment podrem veure pel·lícules insòlites com La Venenosa, amb Raquel Meller, comèdies amb Mary Santpere, reportatges de Los Vieneses (Artur Kaps, Franz Joham, Gustavo Re i Herta Frankel), fins a grans figures del teatre contemporani com Darío Fo, Jerome Savary i el Grand Màgic Circus, Piccolo Teatro de Milano, La Royal de Luxe……i rescatarem alguns programes del Planeta Imaginari, representacions històriques d’El Retaule del Flautista, Comediants i dels grans còmics de les varietés i el music-hall a Itàlia (Totó, Aldo Fabrizzi, Alberto Sordi, Nino Manfredi, Ugo Tognazzi…), França (Fernandel, Bourvil, Darry Cowl, Louis de Funés, Luis Mariano…), Alemanya (Eddie Constantine, Peter Alexander, Marika Rokk..), Mèxic (Tin Tan, Cantinflas, Vitola, Viruta y Capulina, Peporro, Resortes..), Brasil (Dercy Gonçalves, Grande Otélo, Catalano..) i Argentina (Pepe Iglesias “El Zorro”, Luis Sandrini..).

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.